retreats in binnen- en buitenland.

Veel mensen leiden een druk en stressvol leven en staan maar zelden stil bij het hier en nu; daar waar het leven zich uiteindelijk allemaal afspeelt. Een retreat geeft je tijd om bewust te leven en het leven te zien zoals het is en niet zoals je denk.

Wil je uit je gebruikelijke omgeving stappen en een nieuwe manier ervaren om naar dingen te kijken? Onze retreats kunnen je bij je diepste kern en healing brengen op alle gebieden. 

Een DaLuz Retreat is een ervaring die je leven zal veranderen in de positieve zin.

bewandel jouw spirituele pad - RETREAT KAAPVERDIE - oktober 2024

Onze retreats creëren ruimte waarin je je kunt verdiepen in je spirituele reis en innerlijke transformatie. Onder begeleiding van ervaren begeleiders van het DaLuz Health Center krijg je dieper inzicht in jezelf en maak je contact met je innerlijke wijsheid.

Spirituele Bewustwording

DaLuz retreats zijn ontworpen om de vlam in jouw spiritueel te ontwaken. Of je nu een doorgewinterde beoefenaar bent of net aan je pad begint, onze programma’s zijn afgestemd op jouw behoeften.

De omarming van de natuur

We vertrouwen op de helende kracht van de natuur en kiezen altijd zorgvuldig voor prachtige accommodaties, serene landschappen met frisse lucht en een natuurlijke omgeving. Deze vormen de perfecte achtergrond voor de reis van je ziel.

Verbinding

Een spirituele reis hoef je niet alleen te maken. Bij DaLuz krijg je de kans om in contact te komen met gelijkgestemde individuen waar voldoende ruimte is om te lachen en plezier te maken.

Ben je klaar om een reis van innerlijke transformatie te beginnen?

Laat DaLuz je leiden op deze ongelooflijke innerlijke reis naar het prachtige Kaapverdië van 7 tot en met 13 oktober 2024.

Holistische genezing

We bieden een scala aan holistische geneeswijzen, van meditatie en yoga tot energetische genezing, stilte wandelingen (zorg voor goede wandelschoenen) en biologische vegan maaltijden. Deze hulpmiddelen zijn er om je te ondersteunen op je reis naar meer welzijn en zelfontdekking.

Dagelijks begin je de dag met een wandeling richting de zonsopgang, gevolgd door een heerlijke yoga- en meditatie les. Geniet van de heerlijke en gezonde vegan maaltijden die onze kok bereidt met veel liefde en aandacht.

Je werkt aan jezelf en maak je weer verbinding met je gevoel en je lichaam. Tussen het afwisselende programma door heb je genoeg tijd voor jezelf. Om bijvoorbeeld een boek te lezen of lekker te luieren in de zon.

Wanneer

Van 7 oktober tot en met 13 oktober 2024 op Santo Antão in Kaapverdië. We verblijven in het prachtige Paul Paradis.

Prijs

Speciale early bird prijs: per persoon € 1099,- *. Normale prijs: € 1399,-
*Wil je gebruik maken van de early bird prijs dan dien je het bedrag in 1x te voldoen of een aanbetaling van € 350,- voor 1 augustus over te maken. Het restant bedrag van €749,- dient voor 1 september op onze rekening te staan.

  • De prijs inclusief verblijf in het prachtige hotel in een gedeelde 2 persoonskamer, busreis naar het hotel, alle vegan en biologisch maaltijden uit eigen tuin en alle lessen, begeleiding en coaching van Filomena.  
  • Niet inbegrepen is de vliegticket naar het land van bestemming op de afgesproken luchthaven en de bootticket van ongeveer 40 minuten (+/- € 20,-) naar het eiland Santo Antão.

Heb je dieetwensen i.v.m. allergieën of wil je een eenpersoonskamer tegen een meerprijs, laat het ons weten zodat we het in orde kunnen maken.

Tip

Je kan uiteraard zelf je verblijf op Kaapverdië uitbreiden. Zo kan je bijvoorbeeld eerder gaan om een weekje zelfstandig vakantie te vieren of langer blijven op eigen kosten.

Ga je mee?

Wil jij meedoen aan de retreat maar is betaling in één keer niet mogelijk voor jou? Informeer dan naar de mogelijkheden om in meerdere termijnen te betalen.

Wist je dat:
– Veel werkgevers een retreat vergoeden vanuit het opleidingsbudget.
– Betaling in maandelijkse termijnen mogelijk is.

Spreek dit je aan? Schrijf je dan snel in (vol = vol) en boek je vliegticket op tijd.
Neem voor vragen vrijblijvend contact op via 06 – 13 87 15 36 of mail naar contact@da-luz.nl

Maak vrijblijvend een klantaccount aan of log in op je persoonlijke klant account om in te schrijven.

In de prijs inbegrepen

  • De overnachtingen en gebruik faciliteiten in de locatie.
  • Alle onderdelen van het programma zoals de diverse yogalessen, coaching, stilte wandelingen en hiking, enz.
  • Alle vegan maaltijden (andere dieetwensen)
  • Fruit, thee en water.

Niet in de prijs inbegrepen

  • De reis naar bestemming in Nedeland. We proberen zoveel mogelijk met elkaar te reizen en te carpoolen.
  • Vliegtickets naar het buitenland. Boek zelf je vliegtickets naar de afgesproken luchthaven.
  • Massage, deze kunnen geboekt worden tegen een vergoeding.

Terugblik Griekenland - mei 2024

Benieuwd naar de foto’s van onze geweldige reis naar Griekenland van 29 mei tot en met 3 juni 2024?

Bekijk hier het foto album. Veel kijkplezier!

Wil je meer informatie over onze retreats? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op. Dit kan telefonisch of per Whatsapp via 06 – 13 87 15 36 of stuur een mail naar contact@da-luz.nl