Voor bedrijven en werknemers

Vorig jaar kampten maar liefst 1,4 miljoen Nederlanders met burn-out klachten. Dat is ongeveer 17% van de Nederlandse beroepsbevolking, oftewel 1 op de 6 werknemers.

Uit onderzoek van TNO is gebleken dat het gemiddelde aantal dagen stress-gerelateerd verzuim van 24 dagen in 2015 gestegen is naar 30 dagen in 2019. Een dag verzuim kost een werkgever gemiddeld €250. Bij langdurig uitval van bijvoorbeeld 8 maanden kunnen die kosten oplopen tot zo’n €60.000. Dat is dan nog zonder de kosten voor vervangend personeel. Op jaarbasis kost dit het Nederlandse bedrijfsleven 1,8 miljard euro.

Bronnen: TNO & Burnoutpoli.

Als goede werkgever wil je bijdragen dat jouw medewerkers zich lekker in hun vel voelen en positief in het leven staan!
 
Als werkgever vind je het steeds belangrijker dat medewerkers gezond en zich lekker in hun vel voelen want dan ben je als mens meer tevreden, meer gemotiveerd en productiever. Als een goede werkgever wil je daar een bijdrage aan leveren. Je medewerkers op
het werk en ook in hun persoonlijke situaties een gezonde en positieve leefstijl te ontwikkelen en eigen te maken. Met name in de krappe arbeidsmarkt is dit onderdeel van goede werkgeverschap dat door medewerkers als waardevol wordt ervaren.
Het beoefenen van mindfulness en/of yoga heeft een bewezen positieve invloed op de productiviteit van werknemers: het vermindert stress, verbetert de focus en helpt bij fysieke klachten. Het beoefenen van mindfulness en/of yoga helpt bij het ontwikkelen van een gezonde en positieve leefstijl zorgt voor energieke en gemotiveerde mensen.
 
De voordelen hiervan zijn aanzienlijk:
 • effectiever werken,
 • minder fysieke klachten,
 • minder ziekteverzuim,
 • minder stress,
 • betere concentratie en focus,
 • hogere productiviteit en veel meer vitaliteit.

Daarnaast zijn deze kosten aftrekbaar van de belasting die je als bedrijf betaalt.

Wij bieden een drietal toegankelijke vitaliteits- en bedrijfsprogramma’s aan voor het welzijn van jou en jouw medewerkers. Dit gebaseerd op principes van mindfulness en yoga.
 

Fit Nu

Wat is het programma FitNu?
Dit is een persoonlijk ontwikkelingstraject onder begeleiding van Filomena. In deze sessies wordt het steeds duidelijk wat je doelen zijn, hoe je gestaag daaraan werkt en nieuwe routines creëert die je helpen om blijvend gefocust te zijn. Het programma bestaat uit de volgende onderdelen:

 • Een jaarabonnement waarbij je onbeperkt verschillende lessen kunt volgen in onze
  prachtige studio in Schiedam of online mee kan doen wanneer dat je beter
  uitkomt.
 • Daarnaast vijf persoonlijke sessies met Filomena.
 • En je doet ook mee aan vijf groepssessies.
Hoe kan ik me aanmelden?
De meeste werkgevers hebben een budget voor persoonlijke ontwikkeling.
Vraag aan jouw HR-manager wat de mogelijkheden zijn.

Fit samen

Wat is het programma Fit SAMEN

Dit is een programma gericht op je team. Onder begeleiding van Filomena, in een prettige en veilige sfeer, samen met jouw team werken aan verbinding met elkaar. Waar teamgenoten elkaar kunnen vertrouwen en mensen de ruimte voelen om te zijn wie ze zijn. Dat is de basis voor is een sterk en prettig team. Het programma ziet er als volgend uit:
 
 • Een dagretreat of bedrijfsuitje met een programma gericht op een gezamenlijke
  coaching en gericht op het team. Onderdeel hiervan is twee uur samen sporten onder
  begeleiding van Filomena en een heerlijke lunch met gezonde snacks.
Hoe kan ik me aanmelden?
Ben je een HR-, een teammanager of een medewerker en wil je voor jouw team ook een FitSamen programma? Stuur een email naar contact@da-luz.nl en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Bedrijfsfitness

Sport met korting dankzij bedrijfsfitness

Goed nieuws!
Wij zijn aangesloten bij het sportnetwerk van Bedrijfsfitness Nederland. Dit betekent dat je voordelig bij ons kunt sporten via de bedrijfsfitnessregeling van je werkgever. Bespaar tot wel 50% korting op jouw sportabonnement. Een gezonde zaak!

Nieuwsgierig geworden? Check of je in aanmerking komt voor korting via je werkgever op www.bedrijfsfitnessnederland.nl

flexibel sporten via je werkgever.

Sport met flexibel en met korting it.via Work 

Wij zijn aangesloten bij het sportnetwerk van Workit. Dit betekent dat je voordelig bij ons kunt sporten via de bedrijfsfitnessregeling van je werkgever. 

Check of je in aanmerking komt voor korting via je werkgever op https://www.workit.nl/

Volg ons op social media

Telefoon: 06 13 87 15 36

Email: contact@da-luz.nl

Tuinlaan 76 – 3111 AW Schiedam