Quantum Healing Hypnosis Technique℠

Wat is Quantum Healing Hypnosis Technique?

Quantum Healing Hypnosis Technique℠ (QHHT®) is een buitengewone vorm van hypnotherapie, oorspronkelijk ontwikkeld door de Amerikaanse Dolores Cannon. In deze unieke benadering wordt cliënten de mogelijkheid geboden om in een diepe staat van ontspanning te gaan, waarbij ze een regressie ervaren en in contact komen met hun Hogere Zelf. Dit diepere zelf wordt beschouwd als een bron van wijsheid. Dit inzicht kan antwoorden bieden op diverse levensvragen en kan dienen als een kompas op het spirituele pad.

Tijdens een QHHT-sessie kunnen cliënten vragen stellen over verschillende aspecten van hun leven, waaronder relaties, werk, gezondheid en zelfs het verkennen van vorige levens. De diepe ontspanning stelt mensen in staat om een staat van bewustzijn te bereiken waarin ze toegang hebben tot informatie die anders misschien niet direct beschikbaar zou zijn.

De kracht van QHHT ligt in het vermogen om inzichten te verkrijgen die niet alleen helend kunnen zijn, maar ook leiden tot een dieper begrip van persoonlijke uitdagingen en levensdoelen. Deze therapie biedt een unieke kans voor zelfontdekking en groei, waarbij de antwoorden vanuit een dieper niveau van het bewustzijn komen.

Uitleg QHHT

  • Hypnose en regressietherapie: QHHT combineert elementen van hypnose met regressietherapie. Tijdens een QHHT-sessie wordt de cliënt in een diepe ontspanningstoestand gebracht, vergelijkbaar met een trance, waarin ze toegang kunnen krijgen tot hun onderbewuste en zelfs vorige levenservaringen.

  • Toegang tot het onderbewuste: De kern van QHHT ligt in het verkrijgen van toegang tot het onderbewuste van de cliënt. Volgens Cannon bevindt zich daar niet alleen informatie over huidige problemen en gezondheidskwesties, maar ook informatie over vorige levens, spirituele inzichten en zelfs verbindingen met hogere bronnen van wijsheid.

  • Exploratie van vorige levens: Een belangrijk aspect van QHHT is het verkennen van vorige levens. Tijdens de hypnotische toestand kunnen cliënten herinneringen ophalen aan vorige levens, die volgens deze benadering invloed kunnen hebben op hun huidige leven en gezondheidstoestand.

  • Spirituele genezing: QHHT richt zich niet alleen op het begrijpen van problemen op een dieper niveau, maar ook op het bevorderen van genezing op spiritueel niveau. Cliënten kunnen tijdens de sessie spirituele inzichten ontvangen en helende energie ervaren.

  • Contact met het Hogere Zelf: Een belangrijk concept in QHHT is het contact met het ‘Hogere Zelf’. Dit wordt gezien als een aspect van het individu dat een diep begrip heeft van het levenspad en de lessen die moeten worden geleerd. Communicatie met het Hogere Zelf kan inzichten verschaffen en bijdragen aan heling.

Investering en agenda

Een sessie is een dag van 10.00 uur tot ongeveer 15.30 uur en vindt plaats op dinsdag of donderdag. De investering is € 375,- per dag per persoon.
Wil je meer informatie of een afspraak inplannen? Neem vrijblijvend contact op met Filomena op 06 13 87 15 36 of stuur een mail naar contact@da-luz.nl

TIP: veel werkgevers vergoeden deze sessie op basis van je persoonlijke budget. Informeer naar de mogelijkheden bij je werkgever.