retreats in binnen- en buitenland.

Veel mensen leiden een druk en stressvol leven en staan maar zelden stil bij het hier en nu; daar waar het leven zich uiteindelijk allemaal afspeelt. Een Retreat geeft je tijd om bewust te leven en het leven te zien zoals het is en niet zoals je denk.

Wil je uit je gebruikelijke omgeving stappen en een nieuwe manier ervaren om naar dingen te kijken? Onze retreats kunnen je bij je diepste kern en heling brengen op alle gebieden. 

Da Luz Retreat is een ervaring die je leven zal veranderen.

Wanneer: van 29 mei tot en met 3 juni 2024.
Waar: Griekenland

Speciale prijs voor de laatste plekken: per persoon* € 850,-
Kom je met 2 personen dan betaal je slecht € 750,- per persoon. (Normale prijs: € 1250,-)

* Exclusief vliegticket en inclusief alle maaltijden.

Wat gaan we doen: Wil jij tot rust komen en tijd voor jezelf? Wil je inzichten en handvatten krijgen waarmee je patronen kan doorbreken en genieten van een prachtige omgeving? Dan is ons aankomend retreat op één van de meest waanzinnige locaties in Griekenland echt wat voor jou!

Je komt weer met jezelf in verbinding en je werkt eraan om je te (ont)wikkelen van alle overtuigingen en alles wat je niet meer dient. Zodat er ruimte is voor dat wat belangrijk is voor jou! Ben jij toe om liefde en vrede in je hart te ervaren? Geef jezelf dan deze retreat cadeau!

Dagelijks begin je de dag met een stilte wandeling richting de zonsopgang, gevolgd door een heerlijke yoga- en meditatie les. Geniet van de heerlijke en gezonde vegan maaltijden die onze kok bereidt met veel liefde en aandacht.

Je werkt aan jezelf en maak je weer verbinding met je gevoel en je lichaam. Tussen het afwisselende programma door heb je genoeg tijd voor jezelf. Om bijvoorbeeld een boek te lezen of lekker te luieren in de zon.

Wil jij meedoen aan de retreat maar is betaling in één keer niet mogelijk voor jou? Informeer dan naar de mogelijkheden om in meerdere termijnen te betalen.

Wist je dat:
– Veel werkgevers een retreat vergoeden vanuit het opleidingsbudget.
– Betaling in maandelijkse termijnen mogelijk is.

Spreek dit je aan? Schrijf je dan snel in of neem voor vragen vrijblijvend contact op via 06 – 13 87 15 36. (vol = vol)

QUANTUM HEALING RETREAT IN GRIEKENLAND

HEALING HARP DAG RETREAT.

Healing Harp dag retreat op eigen locatie.
Wanneer: zondag 10 december 2023
Waar: Tuinlaan 76 Schiedam van 13:00 tot 17:00 uur.

Wat gaan we doen: self-healing, intuïtieve visualisatie, yin yoga, restorative yoga (herstel-yoga) en meditatie. Tijdens de sessie van Filomena zal Indra Diallo op de harp spelen om tot een nog diepere ontspanning te komen. 

Over Indra:
Indra Diallo, harpiste en therapeutisch harpspeler met een missie. Haar passie is muziek als complementair medicijn te delen en te zorgen voor momenten van ontspanning, rust en stilte. Sinds kort woont zij in Schiedam en bouwt ze hier graag haar netwerk uit om individuele harp therapie sessies te geven. Op haar website www.indradiallo.nl staan speeldata en meer informatie over harp therapie. 

Ontspannen
De yin yoga / restorative yoga 1yoga zorgt dat je lichaam in een diepe meditatieve staat van zijn komt en het zelf genezende vermogen geactiveerd wordt. We gaan ook een hele fijne meditatie doen om je ziel te verlichten en naar de prachtige live harp muziek van Indra luisteren.

Ontvangst om 13:00 uur met een heerlijk kopje kruiden thee.Hierna een heerlijke yogales met een fijne meditatie.
Rond 15:30 uur gezonde snacks zoals een heerlijk soepje, vegan hapjes en fruit. Om 17:00 uur is de afsluiting.

Onze dag retreats kunnen je bij je diepste kern en healing brengen op alle gebieden.

Je bent van harte welkom. Je kan deze retreat ook cadeau geven aan een dierbare.

Reserveer je plek via:
https://da-luz.trainin.app/checkout/PG9KON of bel voor informatie naar 06 13 87 15 36

Ibiza RETREAT

Ibiza Retreat.
Wanneer: van 28 oktober tot 2 november 2023.
Waar: Ibiza 
Prijs: €  1190,-*
Early bird prijs tot 25 augustus:  € 999,-*

We hebben een magische tijd gehad met elkaar in Ibiza.

RETREAT VAN HET LICHT (DA LUZ)

Wanneer: zondag 12 maart 2023.
Waar: Tuinlaan 76 Schiedam van 10:30 tot 14:30 uur. 
Prijs: € 39,- inclusief lunch.

Wat gaan we doen: Yin yoga, restorative yoga en klankschaal meditatie. Restorative yoga is net als de yin yoga een meditatieve yoga maar met nauwelijks inspanning. Het wordt ook wel herstel-yoga genoemd. Centraal staat thuis komen bij jezelf, helen, zachtheid en diep luisteren

Ontvangst om 10:30 uur met een heerlijk kopje kruiden thee. Hierna een fijne yogales met een extra lange eind klankschaal meditatie. 
13:15 uur een gezonde vegan lunch en om 14:30 uur de afsluiting.

Spreek dit je aan? Schrijf je dan snel in of neem voor vragen vrijblijvend contact op via 06 – 13 87 15 36. (vol = vol)

RESET RETREAT GRIEKENLAND

Wanneer: 15 t/m 19 mei 2023
Waar: Griekenland
Prijs: € 885,-
Early bird prijs tot 21 april: € 799,- (Bij aanmelding betaal je €200,- en de rest voor 21 april als je gebruik wilt maken van de early bird)

Wat gaan we doen: Tijdens de Griekenland Retreat neem ik je mee in een proces van het ontmoeten wie jij werkelijk bent en de magie van het Zijn, het hier en nu kunt ervaren. Zodat je in volle overgave JA zult kunnen zeggen tegen jezelf en het leven.
Niets moet, maar tijdens deze reis gaan we ook ervaren hoe fijn het is om met je lichaam bewust te bewegen, hoe geluiden je soms ineens kan leiden naar de stilte een vorm van vrijheid op een dieper niveau, een onverstoorbare stilte in jou. We ontdekken samen hoe de stilte je vriend en raadgever kan zijn, waardoor je leven ineens als vanzelf en authentiek gaat voelen.

Thuis komen bij jezelf. En dat alles met behulp van onder andere mindfulness ademen (pranayama), wandelen, (yin)yoga, meditatie, gesprekken, heerlijk gezonde maaltijden, mooie villa in de bergen zonder buren en een hele mooie groep mensen.
Ik laat me leiden door de ritme van de zon. Een half uur voordat de zon opgaat lopen we in stilte richting de zon om de zon te begroeten. Gevolgd door een magisch meditatie. In stilte lopen we terug naar het huis waar we heerlijk samen fruit ontbijten.
Dan hebben we een yoga sessie.

Om 12:00-13:00 uur lunch,
13:30- 15:00 uur bewustzijn meditatie,
15:00 tot 18:00 uur vrije tijd
18:30 uur diner,
Rond 20:30 uur korte meditatie afronding van de dag.

Meld je snel aan, er zijn nog enkele plekken beschikbaar. Schrijf in via de groene button of bekijk het formulier onderaan deze pagina. Wil je meer informatie bel dan vrijblijvend naar 06-13 87 15 36.

RECONNECTING RETREAT DOMBURG

Wanneer: 6 t/m 9 maart 2023
Waar: Op een prachtige locatie in Domburg – Zeeland. 
Prijs: € 585,-

Wat gaan we doen: Verbind je met jouw eigen lichaam. Wanneer je verbonden bent met je lichaam, dan kan je mooie dingen ervaren.

Ga met ons mee naar Domburg en ervaar het om de beste versie van jezelf te zijn.

Meld je snel aan, er zijn nog enkele plekken beschikbaar. Wil je meer informatie bel dan vrijblijvend naar 06-13 87 15 36.

In de prijs inbegrepen

  • De overnachtingen en gebruik faciliteiten in de locatie.
  • Alle onderdelen van het programma
  • Alle vegan maaltijden (andere dieetwensen)
  • Fruit, thee en water.

Niet in de prijs inbegrepen

  • De reis naar bestemming in Nedeland. We proberen zoveel mogelijk met elkaar te reizen en te carpoolen.
  • Vliegtickets naar het buitenland. Boek zelf je vliegtickets naar de afgesproken luchthaven.
  • Massage, deze kunnen geboekt worden tegen een vergoeding.

Inschrijven retreat

Betaling: Als je deelneemt aan een retreat van Da Luz, geldt dat de betaling hiervoor voorafgaand volledig betaald dient te worden. Je inschrijving is definitief als het inschrijfgeld van € 200,- is voldaan op NL27ABNA0828039410 t.n.v. Studio Da Luz, onder vermelding retreat met de datum en locatie. Het is belangrijk dat het inschrijfgeld van € 200,- na aanmelding direct wordt voldaan om je plek te reserveren. Het restant van de prijs dient uiterlijk 4 weken voor aanvang van vertrekdatum te worden voldaan. Er zijn regelmatig early bird prijzen. Deze vermelden wij op de website en social media, deze prijzen zijn gebonden aan specifieke betalingsdatums. Heb je vragen; neem gerust telefonisch contact op via 06-13 87 15 36 of stuur een mail naar contact@da-luz.nl