Ons aanbod

Wij willen onze klanten helpen met het creëren van een gezonde levensstijl, waarmee je fysiek, mentaal en spiritueel sterk voelt.
Da Luz Health Center heeft deskundig en gekwalificeerde docenten waarmee we kwalitatief hoogwaardige producten kunnen aanbieden om onze klanten gezonder en fitter te laten voelen. Stel niet uit! Start vandaag nog met een gezondere leefstijl.

Naast de groepslessen kun je bij Da Luz Health Center terecht voor een groot aanbod wat gericht is op het behouden en hervinden van je fysieke gezondheid, je innerlijke balans, harmonie met je omgeving en persoonlijke en spirituele groei en ontwikkeling.

Wij bieden groeps- en persoonlijke coaching aan, mindfulness, diverse vormen van massage, meditaties en ademsessies, één of meerdere dagen in binnen- en buitenland. Tevens bieden wij programma's aan voor bedrijven.

Geïnteresseerd? Bel of mail mij gerust vrijblijvend voor meer informatie, vragen of prijsopgave. Voor bedrijven maak ik graag een passende offerte. Individuele één-op-één begeleiding of begeleiding van koppels is ook mogelijk.
Filomena Almeida
06 13 87 15 36
Massage
Sinds het begin van de mensheid ondersteunen mensen elkaar door middel van aanraking. Massage is de oudste therapievorm en is nog steeds een van de krachtigste healing methoden. Een massage stimuleert de bloedcirculatie in je lichaam en helpt gifstoffen af te voeren, vooral uit je lever. Een massage brengt jou in het hier en nu, thuis bij jezelf! Je kan kiezen tussen een ontspanningsmassage, sport massage, lomi Lomi of een combinatie van dit alles.
Coaching
Tijd voor jezelf nodig en de regie weer terug in je eigen leven? Ik help je graag om je doelen te verhelderen en tot oplossingen te komen. hoe je je nieuwe doel blijvend kunt bereiken.
Ik biedt professionele begeleiding op werk of persoonlijk vlak aan, in een gelijkwaardige één-op-één relatie. Samen kijken wat nodig is om het traject te starten.
NIEUW - PSOAS MASSAGE
De Psoas verbindt onze wervelkolom met onze benen en ligt diep en goed beschermd in onze romp. De spier reageert op gevaar en op mentale spanningen door samen te trekken als reactie om ons in veiligheid te brengen. De psoas is een oer boodschapper van ons centraal zenuwstelsel en geeft uitdrukking aan onderbuikgevoelens. In de nieren blijven volgens de holistische Chinese geneeskunde negatieve emoties als angst en schrik vastzitten, die de nieren koud maken. Een warme, soepel, doorbloedde psoas maakt deze emoties los. Een flexibele en sterke psoas aard ons en laat subtiele energieën door de botten, spieren en gewrichten stromen. Spanning op de psoas kan zorgen voor vele ongemakken. Zoals lage rugklachten, stijfheid in de bovenrug, bemoeilijkt een diepere buikademhaling. Het kan ook invloed hebben op het spijsverteringssysteem en op de voortplantingsorganen. Door de nauwe samenwerking met ons zenuwstelsel kan een gespannen psoas ook invloed hebben op ons psychische en emotionele welzijn. Bij de psoas massage gaat het niet om de spier te manipuleren, maar eerder voorzichtig te benaderen waarbij “contact maken” het sleutelwoord is. De psoas behandeling bestaat uit 2 sessies 1 massage van de buik en 1 massage van de rug. Elke sessie duurt 1,5 uur. Een sessie bestaat uit een voorgesprek, een massage en een kort nagesprek. De kosten voor deze 2 sessies bedraagt € 180,- De massage is te reserveren via onze shop. Hierna nemen wij contact op om een datum in te plannen. Het is ook mogelijk om eerst telefonisch een afspraak te maken.
NIEUW - Kinderyoga - van 7 jaar t/m 12 jaar.

Door het doen van verschillende oefeningen, word je lichaam soepel en sterk. Met de ademhalingsoefeningen, leer je hoe krachtig je ademhaling is. We spreken affirmaties (korte zinnen die het “zijn” versterken) uit, zodat je weet dat alles al goed is. We eindigen altijd met een meditatie, zodat je tot rust mag komen en lekker gaat ontspannen.
De kinderyoga lessen worden aangepast aan de belevingswereld van het kind. De lessen worden gegeven in een kleine groep en vinden plaats op woensdagmiddag van 16:00 tot 16:45 uur met docente Eva Wesseloo.
Maandelijkse dagretreat Quantum Healing op eigen locatie.

Wil jij tot rust komen en tijd voor jezelf? Wil je inzichten en handvatten krijgen waarmee je patronen kan doorbreken? Kom in verbinding met jezelf en laat alle overtuigingen die je niet meer dienen los. We gaan aan de slag om liefde en vrede in je hart te ervaren.
Wat gaan we doen: Quantum healing meditatie, spirituele coaching, yin yoga en restorative yoga.

Wanneer: zaterdag 27 januari | zaterdag 24 februari | zaterdag 23 maart.
Van: 13:00 tot 17:00 uur.
Kosten: € 45,- per middag.
Zumba

Onze Zumba danslessen bieden jou een vrolijke en effectieve workout, de invloeden van zuid Amerikaanse ritmes zorgen voor veel beweging en plezier. Tijdens deze groepslessen staat plezier en lol hebben bovenaan. En zeg nou zelf, lekker dansen op vrolijke muziek is toch ook een feestje! Zumba is voor iedereen geschikt, je hoeft niet te kunnen dansen iedereen kan meedoen. En het mooie is dat je door al het dansen aardig wat calorieën verbrand.

De lessen vinden plaats op dinsdagavond.
Retreats
Het is zo belangrijk om tijd te nemen voor jezelf. Maar velen zetten zich in voor anderen waardoor zij zichzelf vergeten. Op het Retreat sta JIJ centraal en kun je volledig tijd nemen voor jezelf.
Door deze ervaring herinner je jezelf weer hoe belangrijk het is om regelmatig tijd te nemen voor jezelf en jezelf op de eerste plek te zetten.

Van 29 mei tot en met 3 juni gaan we naar Griekenland.
Groeps coaching
Wil je fit, blij en tevreden zijn? Dan is deze groeps coaching iets voor jou. Een unieke combinatie van coaching, meditatie, voedingstips, detox, inspanning en ontspanning. In 5 weken leer je hoe je het best kan gaan focussen op wat jij graag wilt.
Een compleet programma voor lichaam en geest.
Per cursus zijn er een beperkt aantal plekken beschikbaar.
Mindfulness en meditatie
Mediteren is het trainen van je brein in aandacht. Je traint bijvoorbeeld gebieden in je hersenen die ervoor zorgen dat je zelf je aandacht kan sturen en vasthouden. Meditatie helpt onder andere tegen stress, somberheid en slapeloosheid. Mediteren is een belangrijk onderdeel van mindfulness
Bedrijfsprogramma
Het beoefenen van mindfulness en/of yoga heeft een bewezen positieve invloed op de productiviteit van werknemers: het vermindert stress, verbetert de focus en helpt bij fysieke klachten. Wij bieden op maat gemaakte programma’s voor alle soorten bedrijven, ongeacht de grootte van een bedrijf of het aantal deelnemende personeelsleden. Alle lessen zijn laagdrempelig en toegankelijk voor iedereen.

Het gevarieerde aanbod van onze groepslessen is te vinden op de de pagina lessen. Klik hier om verder te lezen.

Volg ons op social media

Telefoon: 06 13 87 15 36

Email: contact@da-luz.nl

Tuinlaan 76 – 3111 AW Schiedam