Ben jij tussen de 16 en 30 jaar en ervaar je regelmatig stress?

Jongerenprogramma ‘Kom in je Kracht’.
Een geheel gratis programma voor Schiedammers tussen de 16 en 30 jaar, aangeboden door DaLuz Health Center in samenwerking met de Gemeente Schiedam.

Programma
Dag 1: zaterdag 21 september van 13.30 tot 17.00 uur
Dag 2: zaterdag 28 september van 13.30 tot 17.00 uur
Dag 3: zaterdag 5 oktober van 13.30 tot 17.00 uur.
4 reguliere groepslessen (yoga, dans of sport) naar eigen keuze en op een door jouw gekozen tijdstip.

Ben jij tussen de 16 en 30 jaar en ervaar je regelmatig stress?
We leven in een turbulente wereld waarin er veel van ons wordt gevraagd. Zeker als jongvolwassene kan het soms een uitdaging zijn om de rust in je hoofd te bewaren.
Uit onderzoek blijkt dat onder jongeren prestatiedruk, sociale druk en toekomstvragen de grootste stressveroorzakers zijn.

Het is ook veel: keuzes maken over jouw toekomst, deadlines naast je (bij)baan, de zoektocht naar een woning of kamer en dat misschien wel met een studieschuld.
De constante stroom van nieuwe informatie van sociale media en het nieuws maken het er ook niet makkelijker op.

Je bent dus niet de enige en het is zeker niet gek dat je stressklachten ervaart.
We zouden het graag een stukje makkelijker voor je maken en een paar van deze stressveroorzakers even weg willen poefen. Maar dat kunnen wij helaas niet.

We kunnen je wél hulpmiddelen bieden die ervoor zorgen dat je beter om leert gaan met stress, waardoor je onder andere meer van het ‘nu’ zal genieten en meer veerkracht zal ervaren.

DaLuz Health Center heeft namelijk samen met de gemeente een gratis programma ontwikkeld voor Schiedamse jongeren en jongvolwassenen. Dit gratis programma bestaat uit 3 bijeenkomsten in groepsverband.

Mindfullness
Tijdens de bijeenkomsten zal je onder andere les krijgen over Mindfulness. Dit is een effectieve methode die jou helpt om met minder spijt naar het verleden te kijken en met minder zorgen naar de toekomst.

Coaching
Tijdens de bijeenkomsten krijg je ook coaching, tips en oefeningen. Dit wordt aangepast op jou als persoon en op jouw levensstijl. Dit varieert van eenvoudige ademhalingsoefeningen tot korte meditatiesessies en yoga- en ontspanningsoefeningen. Jij mag ontdekken wat voor jou werkt, zodat je het ook echt toe kan passen in je dagelijkse leven.

Voorwaarden
Om mee te doen aan dit gratis programma zijn er twee voorwaarden, namelijk dat je bij elke bijeenkomst aanwezig zult zijn en dat je in Schiedam woont. De bijeenkomsten zullen plaatsvinden bij DaLuz Health Center op de Tuinlaan 76 in Schiedam. 

Mocht je nog vragen hebben dan mag je altijd vrijblijvend telefonisch of via WhatsApp contact opnemen met Filomena op 06 – 13 87 15 36. Of stuur een mailtje aan contact@da-luz.nl  Check ook eens onze Instagram en Facebook om een beeld te krijgen van DaLuz Health Center.

Programma
Dag 1: zaterdag 21 september van 13.30 tot 17.00 uur
Dag 2: zaterdag 28 september van 13.30 tot 17.00 uur
Dag 3: zaterdag 5 oktober van 13.30 tot 17.00 uur.

Bonus: 4 reguliere groepslessen (yoga, dans of sport) naar eigen keuze en op een door jouw gekozen tijdstip.
Bonus: je ontvangt van ons je eigen yoga mat.

Er is een beperkt aantal plekken beschikbaar en vol=vol. Wacht dus niet met inschrijven als je mee wilt doen.