Het laatste nieuws

Bedrijfsfitness Startweken

Het zijn de Bedrijfsfitness Startweken, tijd om in beweging te komen! In februari en maart maak je namelijk kans op een citytrip t.w.v. €750,-, Apple Airpods 3, een Magimix blender en heel veel andere prijzen!

Zo werkt het
Iedereen kan meedoen aan de Bedrijfsfitness Startweken, of je werkgever nu wel of niet sporten met korting via Bedrijfsfitness Nederland aanbiedt. Meedoen is super makkelijk, lees snel verder!

* Heeft jouw werkgever nog geen bedrijfsfitnessregeling? Tip je werkgever dan over Bedrijfsfitness Nederland en maak automatisch kans op één van de 35 prijzen.
* Biedt jouw werkgever al wel bedrijfsfitness aan? DaLuz Health Center biedt jou de mogelijkheid om voordelig te sporten met een bedrijfsfitnessabonnement. Meld je aan en doe mee!
* Sport je al met een bedrijfsfitnessabonnement? Goed bezig! Ook jij kunt meedoen aan de actie, door jouw collega’s te tippen over sporten met korting via bedrijfsfitness.

Kijk op www.startweken.nl voor meer informatie!

Het prijzenpakket
Lekker bewegen en je fit voelen is natuurlijk al een hoofdprijs, maar tijdens de Bedrijfsfitness Startweken maak je ook nog kans op 35 fantastische prijzen! Het prijzenpakket bestaat uit:

  • Een citytrip t.w.v. €750,-
  • Een jaar lang gratis sporten
  • Apple Airpods 3
  • Magimix blender + boek
  • Green Chef cadeaubon
  • Shakti mat + kussen
  • MusclePro massage gun
  • Meditation Moments abonnement
  • Boek ‘Groeipijn’

Je kunt nog meedoen t/m maart 2024. Wie weet word jij in april verrast met een mooie prijs! Veel sportplezier!

Activiteiten januari 2024

Wij hopen dat je een fijne jaarwisseling hebt gehad en wensen je een voorspoedig, gezond en sportief 2024! Dank je wel voor je vertrouwen in DaLuz Health Center het afgelopen jaar. We gaan er met elkaar een prachtig mooi nieuw jaar van maken. We proberen ons aanbod zo divers mogelijk te maken zodat er voor iedereen wat leuks bij zit. Mocht je een leuk idee hebben of iets missen, laat het ons weten.

Hierbij ontvang je een update met een aantal activiteiten die bij DaLuz Health Center gepland staan. Er zit vast wel iets bij voor je. Heb je vragen, neem gerust contact met ons op. We helpen je graag.

QUANTUM HEALING RETREAT IN GRIEKENLAND
Da-Luz Health Center verzorgt inspirerende yoga en meditatie retreats gericht op bewustwording, ontspanning en transformatie op diverse locaties. Onze volgende bestemming is GRIEKENLAND.

Wanneer: van 29 mei tot en met 3 juni 2024.
Waar: Griekenland.
Prijs: € 1250-* | Early bird prijs tot 3 april:  € 1099,-*

Wil jij meedoen aan de retreat maar is betaling in één keer niet mogelijk voor jou? Informeer dan naar de mogelijkheden om in meerdere termijnen te betalen. Voor informatie stuur een berichtje aan Filomena op 06 – 13 87 15 36.
Over wat we in Griekenland gaan doen lees je hier. Direct aanmelden kan via https://da-luz.trainin.app/checkout/PYYVRG

MINI RETREAT QUANTUM HEALING
Wanneer: zaterdag 27 januari | zaterdag 24 februari | zaterdag 23 maart.
Van: 13:00 tot 17:00 uur.
Kosten: € 45,- per middag.

Wil jij tot rust komen en tijd voor jezelf? Wil je inzichten en handvatten krijgen waarmee je patronen kan doorbreken? Kom in verbinding met jezelf en laat alle overtuigingen die je niet meer dienen los. We gaan aan de slag om liefde en vrede in je hart te ervaren.

Wat gaan we doen: Quantum healing meditatie, spirituele coaching, yin yoga en restorative yoga.

Reserveer je plek via: https://da-luz.trainin.app/checkout/PYY4KN of kijk in de App shop.
Niet-leden van DaLuz zijn ook van harte welkom dus neem gerust iemand mee.

ZUMBA
Vanaf 11 januari zal de zumba ook in de ochtend worden gegeven. Breng de kinderen naar school en kom lekker dansen. 
Wanneer: donderdag van 9.00 tot 10.00 uur (en dinsdag van 20.00 tot 21.00 uur).

KINDERYOGA
De gratis proeflessen in december waren een succes. Vanaf 11 januari starten we wekelijks met de kinderyoga. De kinderyoga lessen worden gegeven door Claudia en aangepast aan de belevingswereld en leeftijdsgroep van het kind.

Een abonnement voor 1 les per week kost € 35,- per maand per kind. Gaan er 2 kinderen uit 1 gezin naar de yoga dan betaal je  € 25,- voor het abonnement per kind.
Speciale ledenprijs: heb  jijzelf al een abonnement bij DaLuz Health Center dan betaal je € 25,- per kind voor een maand en bij 2 kinderen betaal je bij het 2e kind € 20,- per maand. 

Woensdag
4-7 jaar van 15.30 – 16.15 uur
8-12 jaar van 16.30 – 17.15 uur

Inschrijven via via https://da-luz.trainin.app/checkout/PW8BKZ

ACTIE GRATIS SPORTEN
Weet jij nog iemand die ook graag komt sporten bij DaLuz? Misschien je vriendin, buurman of tante?

Bij inschrijving met een abonnement vanaf 8 januari kan je de eerste week van januari gratis sporten. Zo is het mogelijk om alvast de lessen uit te proberen die het beste bij je passen en goed het nieuwe jaar van start gaan. Hoe fijn is dat! Zeg het voort.
Aanmelden kan via deze link https://da-luz.trainin.app/checkout/PMYW2Q

PROEFWEEK
Liever een ander tijdstip proberen, maak dan gebruik van de proefweek voor € 15,-
Schrijf in via deze link https://da-luz.trainin.app/checkout/PZLBY9 

We hopen je snel te zien.

Lieve groetjes,
Filomena & team DaLuz Health Center

Wegens succes verlengd!!

ACTIE - Gratis* sporten

Weet jij nog iemand die ook graag komt sporten bij DaLuz? Misschien je vriendin, buurman of tante? 
Of misschien heb je in het verleden zelf bij ons gesport en door omstandigheden gestopt. Wij vinden het leuk als je weer terug komt!

Bij inschrijving met een abonnement* vanaf 7 januari kan je gratis sporten vanaf 15 december t/m 7 januari. Zo is het mogelijk om alvast de lessen uit te proberen die het beste bij je passen en goed het nieuwe jaar van start gaan! 

Hoe fijn is dat! Zeg het voort.

WINTER SOLSTICE

Een gezellig samen zijn.
Wanneer: vrijdag 22 december van 19:00 tot 21:00 uur.
Prijs: € 25,-
Speciale prijs voor leden € 12,50

Vrijdag 22 december is de Winter Solstice! Dit is de kortste en meest donkere dag van het jaar. Dit is een overgangsmoment in de natuur, waarna de dagen steeds weer iets langer worden. Op deze bijzondere dag komen wij samen om mantra’s te zingen en te mediteren. Omdat wij blij en dankbaar zijn met onze trouwe leden bieden wij deze sessie aan voor slechts € 12,50. 

Na afloop eten we samen een heerlijk soepje en kunnen we elkaar fijne kerstdagen wensen.

Inschrijven kan via: https://da-luz.trainin.app/checkout/PQZYM6

Inschrijven voor leden DaLuz kan via deze link: https://da-luz.trainin.app/checkout/PYYEM4

-> Neem je als lid iemand mee voor de gezelligheid of als cadeautje, dan mag die persoon ook voor 12,50. Je kan meerdere keren boeken in je persoonlijke leden omgeving.

KINDERYOGA - GRATIS PROEFLESSEN

In 2024 gaan de lessen op woensdagmiddag plaats vinden.

Wanneer: zaterdag 9 december en 16 december.
Van 4 tot 7 jaar – 12:00 tot 12:45 uur en
van 8-12 jaar – 13:00 tot 13:45 uur.
Kosten: de proeflessen zijn geheel kosteloos te volgen.

Wat gaan we doen:
Kom fladderen als een vlinder, heel hard blazen als de wind en stevig staan als een boom. Door het doen van verschillende spelletjes en (speelse) oefeningen, word je lichaam soepel en sterk. Met de ademhalingsoefeningen, leer je hoe krachtig je ademhaling is. We spreken affirmaties (korte zinnen die het “zijn” versterken) uit, zodat je weet dat alles al goed is. We eindigen altijd met een meditatie, zodat je tot rust mag komen en lekker gaat ontspannen. 

Yogadocente: 
De kinderyoga lessen worden gegeven door Claudia. Zij heeft in 2023 de opleiding kinderyoga gevolgd bij de Yoga Academie.

De kinderyoga lessen worden aangepast aan de belevingswereld en leeftijdsgroep van het kind. De lessen worden gegeven in een kleine groep van max 10 kinderen. Graag 10 min van tevoren aanwezig zijn, zodat de les op tijd kan starten.

Quantum Healing Retreat in Griekenland

Da-Luz Health Center verzorgt inspirerende yoga en meditatie retreats gericht op bewustwording, ontspanning en transformatie op diverse locaties. Onze volgende bestemming is GRIEKENLAND.

Wanneer: van 29 mei tot en met 3 juni 2024.
Waar: Griekenland
Prijs: € 1250-*
Early bird prijs tot 3 april:  € 1099,-*

*Bij aanmelding betaal je € 200,-. en de rest voor 3  april als je gebruik wilt maken van de early bird. 
* Exclusief vliegticket en inclusief alle maaltijden

Voor informatie stuur een berichtje aan Filomena op 06 – 13 87 15 36.

Wil jij meedoen aan de retreat maar is betaling in één keer niet mogelijk voor jou? Informeer dan naar de mogelijkheden om in meerdere termijnen te betalen.

Over wat we in Griekenland gaan doen lees je hier.

NIEUW - Psoas massage

De Psoas verbindt onze wervelkolom met onze benen en ligt diep en goed beschermd in onze romp. De spier reageert op gevaar en op mentale spanningen door samen te trekken als reactie om ons in veiligheid te brengen. De psoas is een oer boodschapper van ons centraal zenuwstelsel en geeft uitdrukking aan onderbuikgevoelens. In de nieren blijven volgens de holistische Chinese geneeskunde negatieve emoties als angst en schrik vastzitten, die de nieren koud maken. Een warme, soepel, doorbloedde psoas maakt deze emoties los.
Een flexibele en sterke psoas aard ons en laat subtiele energieën door de botten, spieren en gewrichten stromen.

Spanning op de psoas kan zorgen voor vele ongemakken. Zoals lage rugklachten, stijfheid in de bovenrug, bemoeilijkt een diepere buikademhaling. Het kan ook invloed hebben op het spijsverteringssysteem en op de voortplantingsorganen.
Door de nauwe samenwerking met ons zenuwstelsel kan een gespannen psoas ook invloed hebben op ons psychische en emotionele welzijn. 

Bij de psoas massage gaat het niet om de spier te manipuleren, maar eerder voorzichtig te benaderen waarbij “contact maken” het sleutelwoord is.

De psoas behandeling bestaat uit 2 sessies 1 massage van de buik en 1 massage van de rug.
Elke sessie duurt 1,5 uur. Een sessie bestaat uit een voorgesprek, een massage en een kort nagesprek. De kosten voor deze 2 sessies bedraagt € 180,-

De massage is te reserveren via onze shop. Hierna nemen wij contact op om een datum in te plannen.

HEALING HARP DAG RETREAT op zondag 10 december.

Wanneer: zondag 10 december 2023
Waar: Tuinlaan 76 Schiedam van 13:00 tot 17:00 uur.

Wat gaan we doen: self-healing, intuïtieve visualisatie, yin yoga, restorative yoga (herstel-yoga) en meditatie. Tijdens de sessie van Filomena zal Indra Diallo op de harp spelen om tot een nog diepere ontspanning te komen. 

Over Indra:
Indra Diallo, harpiste en therapeutisch harpspeler met een missie. Haar passie is muziek als complementair medicijn te delen en te zorgen voor momenten van ontspanning, rust en stilte. Sinds kort woont zij in Schiedam en bouwt ze hier graag haar netwerk uit om individuele harp therapie sessies te geven. Op haar website www.indradiallo.nl staan speeldata en meer informatie over harp therapie. 

Ontspannen
De yin yoga / restorative yoga 1yoga zorgt dat je lichaam in een diepe meditatieve staat van zijn komt en het zelf genezende vermogen geactiveerd wordt. We gaan ook een hele fijne meditatie doen om je ziel te verlichten en naar de prachtige live harp muziek van Indra luisteren.

Ontvangst om 13:00 uur met een heerlijk kopje kruiden thee.Hierna een heerlijke yogales met een fijne meditatie.
Rond 15:30 uur gezonde snacks zoals een heerlijk soepje, vegan hapjes en fruit. Om 17:00 uur is de afsluiting.

Onze dag retreats kunnen je bij je diepste kern en healing brengen op alle gebieden.

Je bent van harte welkom. Je kan deze retreat ook cadeau geven aan een dierbare.

Reserveer je plek via:
https://da-luz.trainin.app/checkout/PG9KON of bel voor informatie naar 06 13 87 15 36

Op vrijdagavond 10 november zal Vilma Vieira een gast optreden geven bij Da Luz Health Center. Je bent van harte welkom om hier aan deel te nemen.

Wanneer: vrijdag 10 november van 19.00 tot 21.00 uur.
Waar: Tuinlaan 76 in Schiedam.

Unlock Your Essence: A Transformative Healing Session with Vilma.
Discover the power of self-discovery and healing through music and guided meditation at Vilma’s exclusive Essence Session! This intimate gathering, limited to just 14 participants, is your invitation to a profound journey into your inner self.

In the serene setting of DaLuz Health Center in Schiedam, you’ll find the perfect environment to delve within. Vilma’s expertise in holistic therapy and her nurturing presence will create a safe space for you to explore your essence.

Meer informatie over Vilma lees je hier.

Ibaza

Magische Ibiza retreat.

Wat hebben wij een fijne en magische tijd gehad tijdens onze Ibiza retreat in oktober. Als jouw energiefrequentie hoger wordt, word je gevoeliger voor subtiele veranderingen om je heen.

Eén van de beste manieren om die aanwezigheid te oefenen is meditatie.

Je kan ook een persoonlijk sessie boeken, neem vrijblijvend contact op via 06 13 87 15 36.

Hoera!

Op zondag 3 september zal de officiële opening plaatsvinden tijdens de open dag van DaLuz Health Center! Ben jij erbij?

Onze prachtige ruimtes in het 19de eeuw gebouwde pand De Molukken aan de Tuinlaan 76 in Schiedam zijn na diverse verbouwingen klaar. Dat gaan we natuurlijk vieren met een feestje!

We willen je daarom van harte uitnodigen om onder het genot van een hapje en een drankje onze geweldige locatie te komen bekijken. Ook kan je gratis deelnemen aan diverse lessen om te ervaren wat dit voor je kan betekenen en kennis maken met docenten en medecursisten.

Wees welkom en neem je vrienden mee. We gaan er met elkaar een gezellige en gevarieerde middag van maken.

Programma open dag

Zondag 3 september 2023 vanaf 13:00 uur ben je van harte welkom.

13:00 uur – aanvang
13:15 uur –  officiële opening door wethouder Anouschka Biekman.

Je kan deze open dag gratis meedoen aan onderstaande proeflessen: 
13:45 uur – yoga/meditatie
14:15 uur – stretch en dance
14:45 uur – strong nation
15:15 uur – zumba
15:45 uur – kracht fit
16:15 uur – dance.

Ook worden er mooie artikelen zoals vrije tijds- en sport kleding van Bia Design, yoga matten, e.d. te koop aangeboden.
Om 17:00 uur sluiten we de open dag af en hopen je nog heel vaak te zien in DaLuz Health Center.

Inschrijf Actie tijdens de opendag

Naast dat we je een geweldige fijne middag gaan aanbieden, hebben we ook nog een leuke actie. Besluit je tijdens de open dag om je in te schrijven als lid dan ontvang je 50% korting bij het boeken van een heerlijke massage. Hoe leuk is dat!

Kijk alvast via de pagina Prijzen welk lidmaatschap het beste bij jou past dan zorgen wij dat de inschrijfformulieren klaar liggen.

Nog meer geweldig nieuws - Trainin app

Het is zover ….. We zijn gestart met het nieuwe programma en de app TRAININ. (https://da-luz.trainin.app/)

Trainin is een programma waar je je lessen kan inplannen via de agenda. Zo houden we duidelijk overzicht wie er komt en kunnen we in de gaten houden of de lessen niet te vol raken. Hierdoor kunnen we ook sneller extra lessen plannen. In de app kun je je abonnement betalen en andere aankopen doen. Inschrijven voor retreats en de nieuwsbrief ontvangen. Alles in 1 handige app! Wij zijn er super blij mee.

Mail met inlog voor de app;
Op 1 september ontvang je een mail via notifications@trainin.app. Hierin staat jouw unieke inlogcode en zijn je gegevens verwerkt die bij ons reeds bekend zijn. Wij nodigen je uit om rustig rond te kijken hoe de app werkt en eventueel je gegevens aan te vullen. Je kan de mail rond 16:00 uur verwachten – check ook je spambox.

Agenda invullen;
We gaan met ingang van maandag 4 september met de agenda werken. Hier kan je tot 4 weken vooruit jouw gekozen lessen invullen. Kan je een keer niet, geen probleem, dan kan je de les simpel annuleren via de app.

Betaling;
Met ingang van 1 oktober* sturen wij een betaalverzoek voor het maandelijkse abonnement/lidmaatschap. Dit kan je betalen via je eigen bank. Bij dit betaalverzoek ontvang je tevens een verzoek om het bedrag maandelijks door ons te laten incasseren. Hoe makkelijk is dat?!? Wil je geen automatische incasso? Laat het ons weten per mail contact@da-luz.nl zodat wij dit kunnen verwerken in het systeem. Je zal dan maandelijks een betaalverzoek van ons blijven ontvangen. (*Abonnementen voor september dienen dus nog op de oude manier betaald te worden).
Strippenkaarten, cadeaubonnen en retreats zijn ook makkelijk te bestellen via de Trainin app. 

Nieuwsbrief;
Wij streven ernaar om 1x per maand een nieuwsbrief te mailen. Mocht je dit niet willen dan kan je je afmelden in de app.

Tip;
Je kunt de app installeren door de link naar het portaal – https://da-luz.trainin.app – te kopiëren en te openen in Chrome (Android) of Safari (iOS). Je krijgt dan een button / instructies te zien om de app te installeren.

Mochten er vragen zijn over de app neem dan gerust contact met ons op via contact@da-luz.nl

Zomerrooster 2023

Tijdens de zomerperiode en de vakantie van Filomena is het lesrooster aangepast van 19 juli tot en met 3 augustus.

Melissa zal in deze periode de lessen overnemen dus kom heerlijk een uurtje meedoen en zet jezelf op je prioriteitenlijst tijdens de vakantie-stress. 

Fijne vakantie toegewenst.

Save the date

Op zondag 3 september is het open dag bij DaLuz. Kom je ook?

We gaan er een leuke dag van maken dus reserveer de datum alvast in je agenda. Meer informatie volgt binnenkort.

Laat ons even weten of je erbij bent en met hoeveel personen. Stuur een berichtje via de contact pagina of gebruik onderstaande groene button. Alvast bedankt voor de moeite en tot dan.

Healing dag Retreat

Wanneer: zaterdag 1 juli 2023
Waar: Tuinlaan 76 Schiedam van 10:30 tot 14:30 uur. 

Wat gaan we doen: self-healing, intuïtieve visualisatie, yin yoga, restorative yoga (herstel-yoga) en klankschaal meditatie.

De yin yoga / restorative yoga yoga zorgt dat je lichaam in een diepe meditatie staat van zijn komt en het zelf genezende vermogen geactiveerd wordt. We gaan ook een hele fijne meditatie doen om je ziel te verlichten. Hierdoor zal je de waarheid van de wereld en jezelf beter kunnen zien.

Ontvangst om 10:30 uur met een heerlijk kopje kruiden thee. Hierna een heerlijke yogales met een fijne meditatie. 
13:15 uur een gezonde vegan lunch en om 14:30 uur de afsluiting.

Onze dag retreats kunnen je bij je diepste kern en healing brengen op alle gebieden. Voor slechts € 39,-

Spreek dit je aan? Schrijf je dan  in of neem voor vragen vrijblijvend contact op via 06 – 13 87 15 36. (vol = vol)

We zijn begonnen;

Hoera, onze nieuwe fitness ruimte is klaar. Wat een feest om hier de lessen te doen.

Kracht Fit lessen

De kracht fit lessen vinden plaats op:
– Dinsdagavond van 18:00 tot 19:00 uur.
– Woensdagavond 19:00 tot 20:00 uur.
– Vrijdagochtend 9:30 tot 10:30 uur. 

Ibiza retreat

Da-Luz Health Center verzorgt inspirerende yoga en meditatie retreats gericht op bewustwording, ontspanning en transformatie op diverse locaties. Onze volgende bestemming is Ibiza.

Wanneer: van 28 oktober tot 2 november 2023.
Waar: Ibiza 
Prijs: €  1190,-*
Early bird prijs tot 25 augustus:  € 999,-*

*Bij aanmelding betaal je €200,-. en de rest voor 25 augustus als je gebruik wilt maken van de early bird. 
* Exclusief vliegticket en inclusief alle maaltijden

Voor informatie stuur een berichtje aan Filomena op 06 – 13 87 15 36.

Wil jij meedoen aan de retreat maar is betaling in één keer niet mogelijk voor jou? Informeer dan naar de mogelijkheden om in meerdere termijnen te betalen

Kundalini Yoga

Vanaf zondag 7 mei zal er wekelijks Kundalini Yoga gaan plaats vinden van 9:30 tot 10:30 uur.

Na deze les volgt er een les Yin Yoga van 10:30 tot 11:30 uur.

Hoe fijn wil jij je zondag starten?  Kom je meedoen?

Stuur een berichtje aan Filomena op 06 – 13 87 15 36 als je erbij bent.

Lente programma

Wil jij de lente goed beginnen? Dan is dit echt iets voor jou.

Het lente programma is een unieke combinatie van coaching, detox en bewegen. In vier weken leer je hoe je het beste je lichaam kan detoxen, de juiste voedingskeuzes maakt en je lichaam nog soepeler en in balans krijgt.

Het programma bestaat uit vier donderdag avonden van 19:00 tot 21:00 uur op  30 maart en 6 – 13 – 20 april.

Van 19:00 tot 20:00 uur zal de stretch & mobility training plaats vinden. Deze training wordt gegeven door Jazmon (ballet- en dansdocent). Hierna volgt de groepscoaching van 20:00 tot 21:00 uur door Filomena met voeding-en detox advies en nog veel meer uitleg. 

Een compleet programma voor lichaam en geest. De kosten bedragen € 125,- voor niet leden. Voor leden zijn de kosten slechts € 75,-. Hierbij mag je de gehele maand april ook nog onbeperkt aan alle lessen deelnemen.

Meld je aan via het inschrijfformulier of via whats-app. Er zijn maar een beperkt aantal plekken beschikbaar.

Op naar de lente!

Bedrijfsfitness

Sport met korting dankzij bedrijfsfitness

Goed nieuws!
Wij zijn aangesloten bij het sportnetwerk van Bedrijfsfitness Nederland. Dit betekent dat je voordelig bij ons kunt sporten via de bedrijfsfitnessregeling van je werkgever. Bespaar tot wel 50% korting op jouw sportabonnement. Een gezonde zaak!

Nieuwsgierig geworden? Check of je in aanmerking komt voor korting via je werkgever op www.bedrijfsfitnessnederland.nl

RESET RETREAT GRIEKENLAND

Wanneer: 15 t/m 19 mei 2023
Waar: Griekenland
Prijs: € 885,-
Early bird prijs tot 21 april: € 799,- (Bij aanmelding betaal je €200,- en de rest voor 21 april als je gebruik wilt maken van de early bird)

Wat gaan we doen: Tijdens de Griekenland Retreat neem ik je mee in een proces van het ontmoeten wie jij werkelijk bent en de magie van het Zijn, het hier en nu kunt ervaren. Zodat je in volle overgave JA zult kunnen zeggen tegen jezelf en het leven.
Niets moet, maar tijdens deze reis gaan we ook ervaren hoe fijn het is om met je lichaam bewust te bewegen, hoe geluiden je soms ineens kan leiden naar de stilte een vorm van vrijheid op een dieper niveau, een onverstoorbare stilte in jou. We ontdekken samen hoe de stilte je vriend en raadgever kan zijn, waardoor je leven ineens als vanzelf en authentiek gaat voelen.

Thuis komen bij jezelf. En dat alles met behulp van onder andere mindfulness ademen (pranayama), wandelen, (yin)yoga, meditatie, gesprekken, heerlijk gezonde maaltijden, mooie villa in de bergen zonder buren en een hele mooie groep mensen.

RETREAT van het licht (Da Luz)

Wanneer: zondag 12 maart 2023
Waar: Tuinlaan 76 Schiedam van 10:30 tot 14:30 uur. 

Wat gaan we doen: Yin yoga, restorative yoga en klankschaal meditatie. Restorative yoga is net als de yin yoga een meditatieve yoga maar met nauwelijks inspanning. Het wordt ook wel herstel-yoga genoemd. Centraal staat thuis komen bij jezelf, helen, zachtheid en diep luisteren

Ontvangst om 10:30 uur met een heerlijk kopje kruiden thee. Hierna een fijne yogales met een extra lange eind klankschaal meditatie. 
13:15 uur een gezonde vegan lunch en om 14:30 uur de afsluiting.

Onze dag retreats kunnen je bij je diepste kern brengen en healing brengen op alle gebieden. Voor slechts € 39,-

Spreek dit je aan? Schrijf je dan snel in of neem voor vragen vrijblijvend contact op via 06 – 13 87 15 36. (vol = vol)

Retreat Griekenland

De datum voor de retreat in Griekenland is bekend. 
Van 15 t/m 19 mei 2023.
Ben jij erbij?

early bird korting

Tot 21 april betaal je €799,- (normale prijs € 885,-)
Bij aanmelding betaal je €200,- en het restant van het bedrag voor 21 april.

Kom je dansen?

3 unieke lessen. Jaimy met dans, Soesja met free movement en Jazmon met ballet fitness. 

Kom en beslis mee welke les op de rooster komt.

Wanneer: 9 februari van 19:00 uur tot 21:15 uur.
Waar: Tuinlaan 76.
Gratis voor leden en € 15,- voor niet leden.

RECONNECTING RETREAT DOMBURG

Wanneer: 6 t/m 9 maart 2023
Waar: Op een prachtige locatie in Domburg – Zeeland. 

Wat gaan we doen: Verbind je met jouw eigen lichaam. Wanneer je verbonden bent met je lichaam, dan kan je mooie dingen ervaren.

Ga met ons mee naar Domburg en ervaar het om de beste versie van jezelf te zijn.

Meld je snel aan, er zijn nog enkele plekken beschikbaar. Wil je meer informatie bel dan vrijblijvend naar 06-13 87 15 36.

Da Luz is verhuisd

In het nieuwe jaar zijn wij te vinden in het prachtige pand “De Molukken” aan de Tuinlaan 76 in Schiedam.

Kom je ook? We hebben nu een gratis proefweek.

Namasté "het licht in mij groet het licht in jou"

RETREAT thuis komen bij jezelf

Wanneer: zondag 8 januari
Waar: Tuinlaan 76 Schiedam van 10:30 tot 14:30 uur. 

Wat gaan we doen: Yin Yoga en Restorative yoga. Restorative yoga is net als de yin yoga een meditatieve yoga maar met nauwelijks inspanning. Het wordt ook wel herstel-yoga genoemd. Centraal staat zachtheid, helen, zelfzorg en ontspannen. Ontvangst met een heerlijk kopje kruiden thee. Een fijne yogales met een extra lange eind meditatie. 

Rond 13:00 uur gezonde lunch. – Om 14:30 uur afsluiting. Voor slechts € 39,- Spreek dit je aan? Meld je snel aan.

Volg ons op social media

Telefoon: 06 13 87 15 36

Email: contact@da-luz.nl

Tuinlaan 76 – 3111 AW Schiedam