Gina

Mijn naam is Gina, ik groeide op in Breda en geniet van kleine dingen (zoals een vogeltje op het balkon of de eerste cappuccino van de dag). Ik zing en schrijf muziek en ben een gecertificeerd Yoga docent (500 HR).

Als 10-jarig meisje maakte ik voor het eerst kennis met yoga. Mijn vader had een oud boek met daarin allerlei asana’s die we soms op de zondagochtend beoefenden. Hierna volgde een heerlijk uitgebreid ontbijt.

Als jongvolwassene merkte ik dat er in deze wereld veel wordt gevraagd en verwacht en dat het daardoor een uitdaging is om in en met verbinding te blijven leven. Dat was het moment waarop ik zelf met yoga begon. Mijn eerste yogales ontroerde me, het voelde alsof er een stroming ontstond in mijn lichaam. Alles mocht even zijn zoals het was, zonder competitie of vergelijking.

Hierna bleef yoga altijd centraal staan in mijn leven. Asana’s uit video’s en boeken wisselde ik af met live lessen. Mijn ontmoetingen met de mat hielpen me om me vrijer in mijn lichaam te voelen. Ook draagt yoga er nog altijd aan bij dat ik tijdens zeer stressvolle momenten de verbinding met mijn lichaam, ziel en omgeving weer terug kan vinden.

Na Yoga ruim 9 jaar beoefend te hebben, voelde het als de juiste stap om anderen te ondersteunen bij hun zoektocht naar verbinding.

Mijn baan binnen de wijkverpleging heb ik vaarwel gezegd en tijdens een prachtige reis in India heb ik veel tijd doorgebracht in Rishikesh, wat ook wel bekend staat als ‘the yoga capital of the world’. Hier heb ik me met cursussen onder andere verdiept in Pranayama, Ashtanga, Hatha, Iyengar en yogafilosofie.

Tijdens elke les zet ik met veel warmte graag mijn ervaring en kennis in om van elke yogales weer een bijzonder moment te maken, waarin zelfacceptatie centraal staat.

Liefs Gina